en sjuhelsikes-tremänning

Sabina Sköldner, ska man skratta eller gråta ♥ ?


Sabina Sköldner


Kan inte annat än skratta efter denna kväll alltså. Fick sällskap av Isabella Norin & Ellinor Pettersson. Mycket trevligt. Lagade mat och blev mätt i magen! Efter detta tog vi bussen till borlänge och vidare mot domnarvet för att hälsa på Tanja Haga och Natasha Moravej. Så på hemvägen tänkte jag svänga förbi och övernatta hos Sabina men icke då, hon ville varken svara på sms, telefon, elr släppa in mig "hame" säger jag bara...   men efter många om och MEN så fick jag äntligen komma in härligt sabina fortsätt såå!!!

fint väder, varma ugnssmörgåsar & så plugg

<
underbara vädret
riktigt god pasta på G
Idrotts häfte med frågor + musik läxa
svenska- granska källan
Dagen har bestått av skola, underbar cykeltur i det fina vädret, mat och så en hel del plugg.
Äntligen klar nu iaf. Eventuellt tar jag mig en promenad eller så tar jag fram gitarren, sätter mig i soffan och njuter! Mot kvällen kanske man får Ida Andersson på besök :) ,längtar starkt till morgondagen. Musik på morgonen, (skolkort, mindre kul) och efter skolan får jag härligt malungsbesök av Isabella Norin och Ellinor Pettersson!
Den, kan ni få bita i!
puss ♥

tisdag tjugoåttonde september

Härligt med en perfekt tisdag .

Sovmorgon till tio i tio, skönt väder ute och trevligt folk runt om sig hela dagen.
Kan det bli mer perfekt ?Första gången jag tagit bussen (254) till Ica Maxi för att
handla, det funkade ju det också!
fick bli en bild på mig då bara för att .

Kvällen avslutades med film (poseidon) och pizza/kebabtalrik hemma hos mig med några ur klassen. Riktigt trevligt må jag säga. Nu när alla dragit så sitter jag då kvar och äter lite cheesballs (a)
Har även varit duktig och städat i lägenheten, inte dåligt! Duktig och uppdaterar bloggen är jag också!

tar nya tag!

Tar nya tag och kör igång på nytt.
Verkligen dålig på det här med bloggande men kan väl försöka bättra mig.
Så börjar idag, måndag 27 september och klockan 19.01.
Gick upp klockan fyra imorse, för att hinna med tåget till borlänge och vidare med buss därifrån till falun. Sov hela vägen så rätt skönt. Började med mediakunskap och sedan mediakommunikation med lite redovisning (som gick helt okej). Lunchade pankakes med Linn Pettersson, Emma Sundin, Jessica Pettersson och Fanny Eriksson. Gott!
Efter lunch var det bara att sätta sig och göra ett matte prov. Gick helt okej det med men aja (känns alltid som man kan bättre). Avslutade skoldagen med engelska.
Väl hemma var det bara att börja diska och städa lite. Efter en stund kom kusinerna och hälsade på så vi lagade mat och nu är man övermätt! Gilla mat, bästa som finns! Nu ska jag plugga lite svenska och mediakunskap sen ska jag titta på madagaskar :)
Ha en go'en kväll!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0