malung

Igår mådde jag riktigt riktigt dåligt, somnade inte förn's vid fyra. Så imorse vaknade jag inte av min klocka, utan ca tio utav att mamma ringer. Så drog jag till skolan till 12 på mediaproduktion, ljudmedia. Sände lite liveradio och så satte jag mig på bussresan hem mot malung. På pussen fick jag sällskap av Kine Håkansson som går frisör så nu har jag en permanentning, klippning och färgning på G. UNDEBART!

I torsdags bokade jag och några kompisar fotostudion och fotade lite. Riktigt nöjd och kul var det. Äntligen börjar jag komma igång med fotandet och redigeringen igen. Pappa har beställt mitt CS5 så inte länge kvar nu!
Några av torsdagens resultat :





väggdekor

ännu ett lyckat matteprov, så enormt nöjd. å kolla vad jag lyckats fixa på väggen, ska börja skära ut bokstäverna och fixa färg senare så nu blir det allt nice här ovanför soffan!

fre-lör-sön

Dessa dagar bjöd på en riktigt smaskig helg. Fick mamma & pappa på besök, köpt in lite smågrejor till lägenheten och har fått upp en riktigt nice lampa i taket och en fett skön dimmer i mitt älskade kök. Planerat lite för hyllupsättning vid sängen och så börja skissa upp mitt underbara "Hakuna Matata, it means no worries" på väggen. Längtar, kommer bli så grymt bra! Käkat god mat hela helgen och bara mått allmänt bra. Det tråkigt med att stanna i Falun över helgen var att jag inte fick träffa Samuel, men har lov nästa vecka v.44 då ska jag allt få se honom :)

Setat och pluggat nu en bra stund och har lyckats med:
Mattematik   √
Engelska      √
.
väggdekoren jag ska göra:

Hakuna Matata

.         it means no worries




mysi

Har haft en väldigt trött dag idag, väldigt slak och hängig har jag känt mig. Idag har jag varit jätte duktig och städat hela lägenheten från golv till tak. Har åter igen lekt med min kära vän gitarren, och denna gång lärt mig Leonard Cohen - Halleluhja. Sådär lagomt glad är jag! Nu till kvällen kom även mamma och pappa som fyllt upp mitt kylskåp med massa mat & en mjölkliter. Fick en två presenter av mamma, två tycken afrikanska elefanter att ha ljus i och en glasflaska med doftolja i till att ha i badrummet. Bitta överraskade mig och hade gett mamma en påse med armbandgrejor i och gissa om jag blev glad! Den här kvällen har varit extremt skön & lugn, men nu är jag helt slutkörd och ska sova. Go'natt!


egen konst

När jag kom hem från skolan satte jag igång en engelsk ljusbok (andra boken av Harry Potter), lagade lite mat, åt och sedan satte jag igång med lite pyssel. Att göra helt egna smycken är riktigt riktigt skoj, om inte annat ett riktigt tidsfördriv. Har suttit i minst tre timmar och pysslat. Fått ihop ett halsband och två stycken armband. Nöjd, helt klart. Nu antar jag att jag ska ta mig lite frukt, kosa ner mig i soffan bland täcket och kuddarna & se en bra film. Väldigt trött har jag vart idag men kul hade jag med Jessica Pettersson nere på stan med lite olika intervjuer. Måste tillägga att jag saknar Samuel ♥

Tack för att du ville läsa!
Halsbandet
första armbandet
andra armbandet

jordens underbaraste människa

du är det underbaraste jag vet, Jag Älskar Dig Sabina Sköldner ♥



blandade känslor

ibland är det inte lätt, speciellt inte när det är svårt & så tvärtom. Har haft en massa tankar i skallen, lyckliga och mindre lyckliga. Men allt här i livet har sin mening. Ingenting går till slumpen. Tror iaf jag. Allt har blivit som det blivit av en anledning. Just för tillfället väntar jag på att få mat så tar tillfället att sätta igång musiken låta den strömma in i skallen och låta skallen tänka över låten lite, orden och dess mening. Sådant gör jag ofta & det är avslappnande. Känner att det är skönt, att känna hur hjärnan snurrar runt och tänker på sådant jag inte brukar tänka på. Att låta den koncentrera sig på något nytt och inte låta den haka upp sig på det gamla. Är dock inte på humör för att skriva mer, ska få i mig maten, kanske dra ner till malung annars blir det en "ligga i sängen och titta på film" kväll.



att lära lira gura

helt underbart, jag menar det verkligen. att höra en acustisk gitarr är som att låta hjärnan koppla bort för en stund och låta den gå in i någon slags fantasivärld. att spela gitarr är helt enkelt avslappnande och ger en mysig rofylld stämning. Har funderat lite och tror jag har bestämt mig, ska ev göra en industrial men Julia Roséndahl skrämde mig lite (a) men en annan sak jag har bestämt mig för är att köpa detta draksmycke som ligger på bild här nedanför.


Känns riktigt bra just nu, livet fantasin och motivationen är på topp. Längtar dock efter ett lov nu. Hade inte setat helt fel. Ska hem i helgen igen och hoppas på en riktigt mysig helg. Har även lyckats pilla ihop en egen liten låt på gitarren nu. Ha en bra kväll alla goá & gláa!
PS. har även vart ute och SHOPPAT lite nya kläder till garderoben!

sat-ur-day

Har tagit en härlig kvällspromenad med Catrin,Charlie och hundarna. Riktigt skönt! Har setat och retusherat lite bilder idag äntligen. Fick lite sällskap av Maja här i sluttampen av kvällen, så vi har setat och snackat massa gammal go goja! Avrundar med att borsta mina tänder sen väntar kudden!
tre av bilderna jag och Anton fotade tidigare, redigerat ihop dem till en.

framåt fredag

Detta har vart en alldeles för underbart bra start på helgen. Fått träffa gamla bekanta ansikten, tagit en promenad med Ida Andersson, fått lite tid med min kära pojke och så har jag fått tacos :) Nu rundar jag av kvällen med lite bloggande och filmen Hidalgo, mycket mycket bra avslut på en mycket mycket bra fredag!





från och med du

Haft en bra dag idag, och ledig (idag) fredag. Lite sen nattbloggning nu men vad gör det. LEDIG! Pratat med min kära pojke i telefonen och i helgen får jag träffa honom, låter ju hur bra som helst :) Men nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon ändå för att åka till skolan i malung och hälsa på lite saknade ansikten ♥

behov av lov, inom snar framtid

Nu kommer lite bilder sen jag och Anton var ute och fotade, tror det blev upp mot en fyrahundra bilder! Här är iaf ett smakprov och fler kommer sen när jag fått mitt kära Photo Shop. Men nu är det så att det inte vill funka utan bilderna hamnar på snedden, så lägger upp dem på face ist. Så bara in på min face Emilia Eriksson (foton, jag & anton). Så finns dom där inom kort :)




Idag har iaf jag vart riktigt riktigt duktig och då menar jag RIKTGT duktig. pluggast som en häst hela dagen. Engelska prov imorse, svenska, matte och jag jobbade på som bara den. Slutade skoldagen med Data. Så riktigt nöjd med skolan. Åkte ner till stan och hämtade Astrid Ling, satte oss på bussen till Ica Maxi, handlade och när vi kom hem lagade jag pommes, fläskfilé och min fars underbara sås (den bästa i världen) !

längtar tills på fredag!



photoshoot's

plåtade med Anton idag, inte skrattat så mycket på länge!
datan har hakat upp sig lite för tillfället så en del bilder kör vi in på bloggen imorn.
Knaprat paprika och nu ska jag sova :)
Saknar min underbara pojkvän Samuel, längtar till helgen så förhoppningsvis får jag träffa honom då ♥

galenskap!

så trött att det blir helknas!
PUSS FÖR DET ♥

basement-surprices

Källaröverraskningar är ibland riktigt läskiga men när man tillslut upptäcker att det farliga i själva verket var en skata, skrattar man lite för sig själv. Så var det för mig och min vän Elin Hinders i dagens källarbesök. Lite smått pinsamt att man kan bli rädd för en fågel (a)

fångade till och med ögonblicket med kamera!

hemma på landet

Som sagt hemma på landet igen efter en riktigt bra fredag.
Ikväll är det mys som gäller, god mat & PHOTOSHOP nu när jag är hemma.
Wish you all a goodnight :)



RSS 2.0