dreams and visions

har jag många utav.



  • Jag har bestämt mig för att fortsätta och hålla igång träningen nu för att förhoppningsvis få tillbaka mina försvunna magrutor (a)
  • Jag har bestämt mig för att göra det bästa jag kan av skolan.
  • Jag har bestämt mig för att jobba på med mitt foto och redigeringsintresse.
  • Jag vet att jag idag är riktigt kär
  • Jag vet att jag älskar min familj och att jag aldrig vill förlora den
  • Jag vet att jag har allt jag behöver just nu, en bra familj, en underbar pojkvän och vänner som gör livet värt att leva!


Just nu sitter jag och funderar på vad mitt liv går ut på. Det funderar jag ofta på men exakt just vad har jag inte kommit på än och lär nog aldrig hända heller. Jag fick mig iaf ett gott skratt av Jennifer Aune såhär på kvällskvisten :) Förstår inte riktigt varför det som man inte vill ska hända händer eller som att det som en gång har hänt inte går att ändra på. Jag vill kunna förändra det som ingen kan ändra på. Det är vad jag vill.

fredag

innebär helg och att jag får åka hem.

Blir tyvärr ingen bild eller så idag utan ett lite tråkigare inlägg. Men soms agt idag ska jag äntligen få åka hem igen till Malungsfors. I helgen ska jag få tillbringa lite tid med Bellis, Samuel, mor, hund och katter. Blir riktigt skönt. Inget vidare långt inlägg idag men kan iaf meddela att jag varit riktigt duktig denna vecka med träning. Fortsättning nästa vecka. Ta tag i musklon' . Kommer sova skönt på bussen efter en timmes livräddnign och simning.

pöss på er

friskis & svettis

nu har jag och Sabina gjort vår träningsdebut.



Måndagskvällen tog vi ett Bas-pass, tisdagen ett Dans-pass och onsdagen ett Medel-pass. Idag ska vi ta oss ann ett till Medel-pass få ser hur det är upplagt. Känns skönt att träna och göra något på dagarna istället för att bara sitta framför dumburken.
Innan jag drar mot Borlänge och Sabina för träning så ska jag hinna plugga på inför provet på tisdag. Åh imorgon är det fredag och det gillas. Jag saknar Samuel och han ska jag få träffa. Känns suppert'. Han som är hemma igen efter en veckas sommar i Spanien, brun som en bränd pepparkake. puss på honom ♥
Ikväll följer Sabina med mig hem efter träningen och vi ska ha mys. Riktigt soffmys m frukt!

en helt vanlig lördag

är vad det är.


Sitter hemma efter att ha vart och ställt ut voffan. Fin bedömning dock är hon lite pälslös och liten men vafan bäst ändå. Ska ta mig ner mot Malung och Isabella Norin ännu en gång. Tar med mig voffan också så slipper hon vara hemma själv. Köpte mig vindruvor idag och MUMS vad gott det var. Skynda mig att äta lite grana nu innan Lena kommer för att hämta mig.

Kramisar på er!

minusgrader

spenderat en hel del tid ute dag

...och här kommer lite bilder. Fyra hundar och jag, ett helt hunddagis.
Kanske är det jag ska jobba med istället för skola.
jag
brolle
honey
peach
ena
jag igen
Som ni kanske räknat ut redan är det kallt ute. Jag bär både täckbyxor, täckjacka och mysse. Hade riktigt skoj.
Har setat inne och pluggat någon timme så nu är jag äntligen klar med svenskan! (Y) känner mig riktigt stolt.
Nu vankas snart en varm dusch och sedan ska jag åka med min mor och far mot Malung där dom släpper av mig hos Isabella Norin för lite party. Jag hoppas på en bra kväll!

mitt underbara liv hemma i Malungsfors ♥

hemlängtan

är precis vad jag haft.





min bästa Peach som jag saknat ihjäl mig efter

2 dagars skola så är jag ledig imorgon, skönt. Två av de värsta skoldagarna i Falun hittills. Har haft enorm hemlängtan ända sedan i söndags när mor & far åkte och själv blev jag ensam kvar i lägenheten. Grät till och med... usch. Inte lätt att bo själv alla gånger så det är med enorm lättnad jag kommit hem. Har ingen lust att vara i Falun alls just nu. Nej. Svenskan vill jag bara lägga ner, det ska läsas och läsas. Men lär ta tag i det här nu så det blir bra igen. Bara en uppgift efter. Så vafan. Nycklarna glömde jag såklart kvar i malung när vi åkte till Falun i fredags också. Med skåpnycklar och hela köret. Frisk, elr ja nästan. Huvudet sprängs snart i tusentiobitar. Ger det sig inte snart så lägger jag mig och tänker inte vakna förren imorgon -sådetså!

Imorgon hoppas jag på en rolig kväll med vännerna och lördag ska jag bara ta det lugnt. Söndag börjar vi inte nämna än för då är snart måndagen nära och den längtar jag definitift inte till. Vill vara hemma, hemma, hemma. Skulle kunna tänka mig att plugga från hemma ett tag så jag får bo hemma i Malungsfors.

På tal om skola och så. Fick reda på att alla mediaämnena blir av, vilket av dem jag får som första var dock en annan femma. Individuella valen återstår också att se hur blir med. Hoppas och håller tummarna!


Samuel Törner ♥


2011-01-12

Sabina Sköldner och jag....



...har en riktig myskväll. Vilket inkluderar 2 pers i min soffa, tv:n på, två vattenglas m isbitar (ingen läsk ikväll), en påse tacochips + dipp. Vi är inte okej känner jag. Nu sitter vi och planerar vår friskis & svettis karriär som förhoppningsvis ska dra igång nästa v. Påtal om att sätta igång, min första skoldag idag efter lovet och jag lovar den var inte okej. Svenska.. inte klar med min filmanays som skulle vart klar innan lovet så packas man på med ännu mer. Nej usch. Nu hoppas jag på att få de mediaämnen jag valt annars vettefan vad jag ska göra!

Förövrigt saknar jag Samuel, det känns verkligen att han är så mycket längre bort än vad han brukar vara. Man liksom tänker sådär lite extra mycket på honom. Tänk va härligt det ska bli att få krama och pussa en aning på honom när han kommer hem!



färg

här har vi den exakta bilden av hur jag vill ha min hårfärg och resterande av håret med (alltså hela frisyren).
dock fick jag en spontan väldigt dum idé sommaren 2010. vilket var att jag skulle klipp av mig håret och det gjorde jag. Visst det blev bra men nu... nu ssaknar jag det en aning! Men denna färg. I really love it!

heeling och soffmys

Det är precis vad jag har just nu.


ansiktsmask m. doft av vanilj
vindruvor
I miss my big boy in Spain ♥. Ska bli härligt att få höra vad han gjort och hur han haft det. Senare ikväll ska jag se på Ceayote Ugly elr hur det stavas, som går på 9:an kl 21. Men först Top Model 15 kl 20.
Uppdatering senare säkert. C-ya'all

vad dagen bestått av

Jag & Mamma har tvättat massor av kläder.

ett foto taget av: Anton Bergström

Tvätten hann inte torka så har haft överflöd av halvblöta kläder och lakan i lägenheten. Ännu inte frisk så blir hemma första skoldagen efter lovet. Har städat och fixat så nu är här fint. Den nya lampan är uppe och gjorde det hela mycket mysigare. Sett på Eragon och lite CSI Miami, känns värdelöst att sova eftersom det ända jag gör är att frysa-svettas-frysa-svettas, hosta och inte få någon luft..

Har tillbringat kvällen framför datan. Gjort i ordning en ny design/ heather och hoppas ni gillar't. Funderar nu starkt på att ta mig ett nattmål och så skissa lite inför onsdag så jag har något att göra på datan.
Sov så gott alla sömntutor.


något inlägg

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2239832/skolkarinemilia?claim=fmv6en4bpah">Följ min blogg med bloglovin</a>

någotjagvartvungenattläggain

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2239832/skolkarinemilia?claim=fmv6en4bpah">Följ min blogg med bloglovin</a>

fortsättningen

som sagt fortsättningen var enormt bra.
  • Dagen efter nyår sov jag och älskling till runt 3- halv 4 och hade massa mys. Vi gick upp och så blev jag bjuden på middag av hans familj. Innan maten tog vi oss en liten filmtime och blev sedan kvar hela dagen/kvällen och jag törs lova på din máma att maten var helt underbar/gudomligt god. Väl mätta i magen somnade min gofis och jag satt bredvid honom och kliade honom och myste utan att han visste om det. Så tillslut somnade även jag där bredvid honom, trött som en gnu.
  • Runt halv tio kom Catrin och hämtade upp mig så åkte vi till fors och tittade på lite film. Och jag kan lova att jag som som en gud i himmelen den natten. Tror jag sov till ett eller så. Lika så dagarna efter det.
  • Resterande dagarna spenderades först inne liggandes i soffan och lite träning med voffa. På torsdagen vid tolvslaget fick jag besök av min bror Isak och hans kvinna Elin. Började med att sätta igång utekaret tidigt typ vid 10/ halv 11. Vid 6 kom Sabina och hennes familj och efter en god middag fick vi vid 7 - 8 äntligen bada. Varmt och skönt! Låg väl i badet i någon timme med smoothie som efterrätt. Gott! Sedan började min sjukperiod..
  • 40°C feber vid slutet av kvällen. Inte alls okej! Nu sitter jag i Falun här på en söndag och har fortfarane feber. Det här med att vara sjuk är inte min grej!
  • Tjohej och tack för mig!

nyår och lite därtill

Som sagt ska jag snacka lite mer om nyår och de sista dagarna på lovet. (i punktform)
  • Började nyårskvällen i sällskap av Catrin, med en brakmiddag bestående av plankstek. Sedan drog vi vidare till Malung och började festandet. Firade själva tolvslaget utanför Grottan men gick sedan vidare för att möta bror Isak och ett gäng vänner till.
  • Efter lite frisk luft, vilket innebar en timmes promenad tog jag mig till Albacken och fortsatte min härliga kväll där från ca kl. 2-3 och så spurtade jag in hos Jonas Persson (dock fel Jonas) efter ett missförstånd mellan mig och min käre Samuel. Väl där träffade jag på Kristin (kikki), Sanna, Emily, Luggen åh ja en hel drös människor.
  • Så tillslut listade jag ut att min pojke var hos en annan Jonas Persson så då tog jag mina ben på flykt igen och började gå dit. Väl nästan framme var jag tvungen att leta efter (nukommerjagintepåvadhanheter) men jag kulle iaf leta efter honom och tillslut hittar jag honom! weeeei. Går mot dörren och väl där blir jag bemött av min kärleks léende. Hur härligt som helst.
  • Nåja, därinne fortsatte festen ett bra tag till med musik, sång, en trasig gitarr som saknade en sträng, härliga vänner och goda skratt! Och när jag säger ett bra tag till menar jag det. Festandet slutade runt sex på morgonen för min och Samuels del vilket innebar ännu en promenad men denna gång var det rätt skönt att få komma ut i friska luften.
bilden som ni ser är på Samuel Törner och denna har jag fått lov att ta från Jennifer Aunes blogg.
som jag gjort om lite.
långt inlägg denna gång och jag är varken klar eller sugen på att skriva mer så säger godnatt nu och fortsättning följer!

kábalikos in branos

precis vad denna dag har bestått av. Kabalik i hjärnhalvorna. Jäklar sikken rolig dag, sov till ca 11 och sen vidare till halv tolv. Tio i ett anlände sabina & vi drog igång gamle bettan, vår härliga barndomsvän, går som på räls fortfarande efter alla dessa år. Höll förvånansvärt hela dagen men på hemvägen gick mattan av again.. aja bara att laga och leta vidare efter en ny (vilket verkar omöjligt). Resten av kvällen har vi spenderat framför några bra filmrullar! Nu ska vi busa oss ner för trappen ner på rummet och busa till det innan vi blir trötta somnar. Kanske lite kortspel elr någe annat kuligt. När vi lägger oss sen håper jag på några kalla fossingar som ska kyla ner mina heta små fötter. Ni får ha en fortsatt trevlig natt/morgon så hörs vi some other time.
Måste berätta om NYÅR också , vilket jag aldrig kommer glömma. Så sjukt underbart sätt att inviga det nya året på. Först lite festande på olika ställen så drog jag till samme efterfest som älsklingen var på. Där fick jag såklart träffa honom och hade massa trevlig med underbart folk. Slutade med att vi gick hem vid 6 på morgonen han och jag. Dagen efter spenderade jag hos honom och hans familj. God mat, mys och härliga skratt. En dag värd att MINNAS. Underbaert ,
föresten åker den lyxmusen till spanien i en vecka & ska måå, hoppas du får det bäst älsklingen min!
Samuel Törner ♥
bjuder på en bild från mitt riktiga hem nere i mitt ordinare-rum

RSS 2.0