same as last time

ännu ett rit försök









rita i photoshop

här kommer lite bilder på en teckning, från start till mål












de två sista är de som är klara, beroende lite på vad man gillar för färg

ja ivi öllt

...ja ivi öllt. Ja över allt. Tog mig en sväng ner till Bellis och färgade håret på hennes syster. Nu sitter jag hemma igen & jag har inte vem som helst bredvid mig. Nej, utan den speciella Sablôna sitter här. Vi myser som vi alltid gör. Jul imorgon och jag har inte minsta julkänsla..



Newton

saknaden är enorm. Du kan inte ens ana hur stort tomrum det blivit. Att inte få komma och ta hand om dig på dagarna, ingen som finns där och gör att jag måste ta på mig ridkläderna, ingen som tuggar hö, ingen som smaskar så gott på betforet, ingen som finns i hagen, ingen alls. Tomt. Ingen Newton. Jag sa att det skulle vara du och jag för evigt. Jag kunde inte hålla det. Förlåt. Jag saknar dig!


lovdag för alla andra barn

...själv har jag haft det i en vecka redan.
Sitter nu här hemma i Malungsfors och har fått sällskap av Catrin Åslund som nu sitter med färg i håret. Här kommer en söt bild på henne och hennes nya fina mössa! RIKTIGT SÖTT!

klockan är 18.50

och jag sitter här framför datan och redigerar ihop lite bilder.



  före                                              efter



   

sjuttonde december tvåtusentio

fem underbara månader tillsammans idag. Nu ska jag iväg till malung på mys och party. Låt se vad det blir för blanda!

jul-lov 2010

...började med en riktigt fin begravning som sedan avslutade denna dag med mys hos bästa vännen Isabella Norin (även kallad syster yster). God mat, härliga minnen följda av skratt och kärlek. Sitt/ligger nu i min säng hemma i Malungsfors och bloggar, chattar, lyssnar på musik, spelar gitarr och allmänt funderar över mitt liv.

Data A

sista lektionen för idag och jag sitter här och myser runt lite i ps medan jag väntar på mamsen.
Här är resultatet:

taigensig-helg

relaxhelg
Idag har jag spenderat min dag hos Isabella Norin. Vi har färgat hår, myst och gjort allt härligt man kan göra på en helg. Har även badat och det var en evighet sen. Synd att man bara har dusch i lägenheten. Längtar starkt tills bubbelkaret är insatt. Då ska det badas minsann!

På tal om en härlig helg, jag har verkligen den underbaraste kärleken i mitt liv.
Samuel Törner - kärleken är stor vill jag lova. Du är det bästa jag vet! Fem hela månader på fredag ♥.

later aligator

Har vart till Lillmokyrkan och lyssnar på musik, umgåts med trevliga människor och haft en bra kväll helt enkelt. Nu är jag hemma igen och funderar påatt rulla igång en film och mysa ner mig i sängen och MÅ. Låter som en bra avslutning på dagen :) Ha en fortsatt trevlig kväll !



härlig lördagskväll

Började dagen med lite traktorkörning så fortsatte dagen med att åka till bästa vännen. Nu sitter jag och spelar lite musik och bloggar innan vi ska dra iväg till Lillmo-kyrkan på lite föreställning :) Hoppas på en bra kväll!

fredagkvällsmys

sitter i soffan framför tv:n och tittar på idol med mor & far, och har som det kallas "fredagkvällsmys".
sitter och skakar loss i soffan med farsgubben till twist and shout ;) mohaha
fått en riktigt god rätt bestående av kött, sås och pommesfrites och så en fet efterätt på det! detni!

vet inte vad jag ska kalla detta inlägg

...jobbigt att se sina nära ledsna.



Llördag bestod av massa tv, slädåkning, kyrkan, och övernattning hos Isabella. Söndagen har bestått av lussebullsbak, film och promenad. Nu sitter jag och tittar på Filip & Fredrik, ska snart äta och sen får det bli en varm dusch. Upp tidigt imorgonbitti för att ta sig till skolan i tid. Onsdag åker jag tillbaka till Malung.

Go'kväll på er & glöm inte att ta hand om varandra ♥

life is a game

...det är inget lätt match att leva!

Livet är som ett spel, att leva så länge som möjligt, göra sina vardagssysslor och ta hand om alla runt omkring oss. Men ibland får vissa game-over alldeles för tidigt. Så var det för två helt underbara personer fredagen den tredje december år tvåtusentio. Jens Lindström & Henrik Stafås. Vi får glädjas åt alla fina minnen vi fått tillsammans med dem och ge all styrka vi kan till familjer och närstående. Vi får försöka komma vidare även fast det är svårt, ta hand om våra nära och kära och vara rädda om varandra.

Skänker styrkekramar till er alla ♥ !

RSS 2.0